Nettside |
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,theme-burst,mkd-core-2.1.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-3.5, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_right,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
nettside

Brukervennlig og attraktivt

Hos Muve As mener vi at nettsiden din er hjertet av virksomheten din. Det er førsteinntrykket kundene dine vil ha av selskapet ditt, og det er viktig å gjøre det til en god en. Vi er et webdesign -byrå som leverer alt du trenger for å lage en nettside som reflekterer din virksomhet og merkevaren din.

 

Vi spesialiserer oss på WordPress og WooCommerce, de mest brukte publiseringsløsningene i verden, fordi det er enklere for våre kunder å redigere og publisere etter at nettsiden er lansert. Dette gjør at kundene våre kan ta kontroll over nettsiden sin, gjøre endringer og oppdateringer, og holde nettsiden oppdatert og frisk.

Kontakt oss
  • Skreddersydd design

  • Unikt innhold

  • Brukervennlig

  • Tilpasset mobil

  • SEO optimalisert

  • Tag´n Track

  • Woocommerce

  • Oppsett e-mail

  • SSL

  • Plugins etter behov

Optimalisert for mobil

Nå i 2023 er det viktigere enn noen gang å ha en mobilvennlig nettside. Med stadig flere som bruker mobilen for å surfe på nett, kan du regne med at omtrent 80% av dine besøkende vil være på mobilen når de besøker nettsiden din.

 

Hos MUVE sørger vi for at nettsiden din er optimalisert for alle enheter, slik at kundene dine enkelt “navigere seg gjennom innholdet ditt” kan handle eller kontakte deg uansett hvor de er eller hvilken enhet de bruker. Dette betyr at nettsiden din tilpasser seg til alt fra mobiltelefoner til nettbrett og desktop-datamaskiner, slik at kundene dine alltid får den beste opplevelsen.

Responsivt design

Maksimer opplevelsen for kunden, med tilpasset skjermstørrelsen og funksjoner.

Hastighet

Optimalisering for raskere lastetid på mobil.

SEO optimalisering

Økt synlighet i mobile søk

a
Enkel navigasjon

Enkel navigasjon er avgjørende for en god brukeropplevelse.

Call-to-action

Bedre konverting med tilpasset CTA for mobilbrukere.

Analyse og måling

Verdifull informasjon om hvordan kundene dine interagerer med nettstedet ditt.

Hastighet

Vi forstår viktigheten av en lynrask nettside i dagens digitale æra. Undersøkelser viser at en rask nettside er avgjørende for å holde besøkende engasjert og værende på siden din. Derfor spesialiserer vi oss på å bygge superraske nettsider som vil få kundene dine til å komme tilbake for mer. La ikke en treg nettside hindre deg i å nå ditt fulle potensial. Stol på ekspertene hos Muve for å gi online tilstedeværelsen din det løftet den trenger.